Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Digitální přístrojový štít dostala i Octavia. Další škodovky budou následovat

Naše téma
Daniel Fuglevič | 12.02.2018
dalších 7 fotek
Škoda Karoq. | foto: Škoda Auto
Příplatkový digitální přístrojový panel namísto klasických budíků jsme v nabídce Škody viděli poprvé u SUV Karoq. Nyní ale mladoboleslavská značka tuto vychytávku pomalu uvádí rovněž u dalších modelů.
Na rozdíl od řady jiných modelů koncernu Volkswagen se tento moderní prvek dostává k většímu počtu škodovek až nyní. Celistvý displej místo tradičních budíků s ručičkami si tak mohou nyní zájemci vybrat nejen u Karoqu, ale také při konfiguraci modelu Octavia.

Přesněji je k mání u dražších výbav Style nebo Laurin & Klement. U první zmíněné vyjde digitální přístrojový štít na 10 900 korun, zatímco u L&K zaplatíte jen 8 900 korun.

Octavia nicméně nebude jediná a nový prvek se zanedlouho objeví také jako příplatková výbava pro SUV Kodiaq, mluví se o druhé polovině března. Ještě delší dobu si ale trochu nečekaně počká vlajkový Superb, u kterého zatím žádné přesné datum oznámeno nebylo. Možná tak digitální přístrojovou desku uvede až modernizovaná verze Superbu, očekávaná příští rok.

Octavii s digitálními budíky možná uvidíme poprvé naživo na březnovém autosalonu v Ženevě. Zcela určitě pak půjde o stejný systém jako v Karoqu. Funkce digitálního šítu si můžete prohlédnout na videu níže.

Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů