Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Chuck Norris je novou tváří užitkových Fiatů. Co předvede? A překoná Van Damma?

Naše téma
Dominik Valášek | 31.05.2017
Chuck Norris jako nová tvář značky Fiat Professional. | foto: Fiat
Dnes skoro osmdesátiletý Chuck Norris si postupně vybudoval renomé absolutní žijící legendy. Jeho akční filmy a seriály, které zpravidla fungovaly jako reklama na něj samotného, mu vysloužily pověst heroického poloboha, který vypil všechnu vodu z vodovodu, a když ho uštknula kobra, po několika dnech deliria zemřela.
Otázka potom zní, co si vybere takový Chuck Norris, nastane-li u něj potřeba nové dodávky. Zcela očividně to bude něco od značky Fiat Professional, které se stal akční hrdina ambasadorem a reklamní tváří.

Již příští měsíc spustí italský výrobce užitkových vozů novou a patřičně rozsáhlou reklamní kampaň, ve které si právě Norris zahraje hlavní roli. Vedení Fiatu přidává, že je to právě Norrisova obrovská, leč trochu ironická popularita, která dopomohla novému reklamnímu kontraktu.

Čtete také: Čím jezdí legendy akčních filmů? Možná se budete divit

Jaké téma reklam Fiat zvolí, to zatím nikdo neví. Pevně ovšem doufáme, že italská značka vymyslí něco opravdu kvalitního a naplno využije Chuckova nadpozemského potenciálu. Nic jiného ani fanoušci po celém světě neočekávají.

Laťka je ovšem stanovena vysoko. Zavzpomínejme na pár let starou záležitost, kterou v rámci reklamní kampaně užitkové divize Volva předvedl podobně ikonický akční herec Jean-Claude van Damme.

Video The Epic Split tehdy viděl snad celý internet a je zajímavostí, že v reakci na něj se objevil právě i Chuck Norris. Bohužel však ne doopravdy, ale pouze skrze vizualizaci od Delov Digital. Ale zato přesně v takové mistrovské podobě, jakou byste čekali.

Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů