Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

C1 Swiss & Me: Citroën do Ženevy přiveze speciální verzi kolínského prcka

Naše téma
Redakce | 03.03.2014
Koncept Citroën C1 Swiss & Me. | foto: Citroën
Ženeva/Praha - Jak bude vypadat nový Citroën C1, jedno z trojčat vyráběných v Kolíně, už víme. Francouzská automobilka se ale rozhodla ukázat, jaké designové možnosti novinka do města nabídne. V Ženevě proto představí koncept C1 Swiss & Me.
Studie má především demonstrovat širokou škálu osobních úprav na míru nového vozu Citroën C1. Současně však odhaluje podobu třídveřového provedení C1, automobilka dosud ukázala pouze pětidveřovou variantu.

Koncept Citroën C1 Swiss & Me.



Auto je na počest Ženevy zahaleno do švýcarských barev: perleťově bílou karoserii doplňuje červená střecha s helvétským křížem.

Koncept Citroën C1 Swiss & Me.



Drsnější vzhled pak podtrhují rozšířené blatníky, části nárazníků a prahy v černé barvě, větší kola a výřez ve středu zadního nárazníku.

Koncept Citroën C1 Swiss & Me.



Třídveřový koncept C1 Swiss & Me je dalším střípkem postupného odhalování nové C1, která se bude společně s Peugeotem 108 a Toyotou Aygo vyrábět v Kolíně. Zatímco podobu obou francouzských sourozenců už známe, vzhled japonského drobka je zatím částečným tajemstvím. U všech aut také čekáme na odhalení interiérů. Dočkáme se ale brzy, ženevský autosalon startuje už zítra, tedy 4. března.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů