Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Takhle by mohl vypadat malý crossover od Škody. Nahradí Fabii Combi

Naše téma
Daniel Fuglevič | 29.06.2017
další 3 fotky
Neoficiální ilustrace chystaného crossoveru od Škody. | foto: Ascariss Design
Že Škoda chystá malé SUV, které bude sourozencem nedávno představeného Seatu Arona, to už víme. Nyní se objevují první neoficiální ilustrace, jak by tato chystaná novinka mohla vypadat.
Nový crossover od Škody se již zajisté chystá, nicméně o konečném designu si zatím můžeme nechat zdát. Nejmenší přírůstek do řady škodovek Kodiaq a Karoq bude využívat stejnou techniku a platformu jako nedávno představený Seat Arona či Volkswagen T-Cross. A kdo ví, možná bude vypadat právě takto.

Neoficiální ilustrace od Ascariss Design si navíc pohrává s nedávnými informacemi, že tento crossover v modelové řadě nahradí Fabii Combi, která v Mladé Boleslavi v nové generaci nemá jasnou budoucnost.

Představa nového crossoveru Škody tak dostala prvky právě od současné Fabie, přičemž si zachovává celkové proporce Seatu Arona. Dokonce je zde i podobně stylově rozdělá linie střechy v C sloupku karoserie.

Přestože Seat dorazí do Česka už letos v listopadu, na novou škodovku si budeme muset počkat zřejmě až do příštího roku. Dá se ovšem čekat, že o vzhledu se tradičně dozvíme ještě dříve díky unikům informací a špionážním fotkám.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů