Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Britští policisté zastavili pozoruhodný vrak. Horší opravu jste ještě neviděli

Naše téma
Dominik Valášek | 07.07.2017
Už na první pohled je Suzuki Swift v dost zbídačeném stavu. Další detaily si prohlédněte v galerii. | foto: Twitter @DerbyshireRPU
Na Twitteru policejního sboru britského hrabství Derbyshire se objevily fotografie jednoho vskutku nevídaného auta. Už na první pohled je jasné, že zelené Suzuki Swift má to nejlepší za sebou, jenže bližší průzkum odhalil ještě daleko více.
Policie zastavila auto z velmi zřejmého důvodu – vypadalo jako vrak, který nemá na silnici co dělat. Pozornost přilákalo zejména dveřmi řidiče, které byly v přední části vypáčené směrem ven a vytvářely tak ostrou hranu. Nepěkným detailem je také jedna z pneumatik, sjetá na vnější straně až na plátno.

To nejhorší však na policisty čekalo teprve při prozkoumání auta zespod. Jak se totiž ukázalo, přední nápravnice auta buď urezla, nebo se jiným způsobem oddělila, a majitel (potažmo kdokoliv, kdo dával tuhle kupu šrotu dohromady) volil při jejím připevňování velmi netradiční postupy.

Celé přední zavěšení bylo drženo pohromadě policejní botičkou, řetězem na zabezpečení kola a jakýmsi kusem oblečení, který je buď šála, nebo kus županu. Kdyby se jednalo o způsob, jak držet auto při životě v postapokalyptickém světě, potom dejme tomu. Do normálního provozu se však takové způsoby opravy vyloženě nehodí.

Lze pouze doufat, že se auto na silnici vyskytlo jen z důvodu posledního převozu někam na vrakoviště. Pokud totiž někdo hodlal nadále jezdit s autem, jehož nápravu drží šála a řetěz, tak patrně nebyl úplně normální.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů