Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Automobilka Seat chce i nadále podporovat české atlety

Naše téma
Redakce | 06.07.2012
Barbora Špotáková jezdí vozem Seat | foto: Seat
Praha – Až do roku 2015 prodloužil Seat smlouvu o spolupráci s Českým atletickým svazem (ČAS).
Svou roli jistě hraje i fakt, že na letošním mistrovství Evropy, které se konalo v uplynulém týdnu v Helsinkách, vybojovala česká atletická výprava pět medailí, z toho tři zlaté, což je nejlepší výsledek v historii samostatné České republiky.

Nově uzavřená smlouva počítá s tím, že Seat bude i nadále poskytovat automobily na běžný provoz vedoucím činitelům ČAS a nejúspěšnějším českým atletům, mezi něž patří například oštěpařka Barbora Špotáková usedající v současnosti za volant vozu Seat Exeo.

Prodloužená spolupráce znamená, že se diváci budou setkávat s logy Seat na všech podnicích ČAS až do sezony 2015, která vyvrcholí halovým mistrovstvím Evropy v atletice, které se uskuteční v Praze.

Seat se také od příštího roku zapojí do úspěšného projektu Atletika pro děti, který se věnuje výchově dětí. Projekt se zaměřuje především na děti ve věku od 4 do 11 let.

„Jsme velmi potěšeni, že se SEAT rozhodl pokračovat v dlouhodobě úspěšné spolupráci s Českým atletickým svazem. Po historicky nejlepších výsledcích naší atletické reprezentace na letošním mistrovství Evropy v Helsinkách je to další skvělá zpráva pro českou atletiku," říká Libor Varhaník, předseda ČAS.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů