Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Audi v Ženevě ukáže Prologue Avant, koncept stylového "überkombi"

Naše téma
Redakce | 15.02.2015
Audi Prologue Avant. | foto: Audi
Na listopadovém autosalonu v Los Angeles automobilka Audi ohromila pohlednou studií Prologue, která měla ukázat, jak bude vypadat design budoucích modelů této německé značky. Velké kupé nyní následuje praktičtější kombi, jehož koncept Audi předvede v březnu v Ženevě.
Smysl Audi Prologue Avant zůstává stejný jako v případě první studie. I tentokrát chce Audi naznačit budoucí vzhled svých vozů, konkrétně příštích kombíků. Vyloučena ale samozřejmě není ani výroba podobně laděného auta, které by mohlo konkurovat stylovému kombíku CLS Shooting Brake od Mercedesu.

Audi Prologue Avant.



První oficiální kresby ukazují sportovně střižený vůz s agresivním vzhledem a svažující se střechou, jehoz délka určitě přesáhube pět metrů.

Technické detaily zatím neznáme, dá se však předpokládat, že koncept vsadí na stejný pohon jako první studie Prologue - tedy na dvakrát přeplňovaný osmiválec 4.0 TFSI, který produkuje výkon 605 koní a točivý moment až 750 N.m.

Takřka jistotou je pohon všech kol quattro a osmistupňová automatická převodovka.

Audi Prologue Avant.



Skici také naznačují podobně minimalistický a moderní interiér s několika displeji. Bližší informace o studii - a snad i její další budoucnost - se dozvíme už brzy, nejpozději 3. března, kdy začíná ženevský autosalon.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů