Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Audi se chlubí prvními obrázky nového TT. Designovou revoluci nečekejme

Naše téma
Redakce | 20.02.2014
Skica nového Audi TT. | foto: Audi
Ingolstadt/Praha - Letošní autosalon v Ženevě bude bohatý na zajímavé premiéry a jedna z nejočekávanějších se odehraje na stánku Audi. Německá automobilka se totiž chystá představit třetí generaci kompaktního sporťáku TT.
Na informace je však zatím skoupá, víme jen, že nové "tétéčko" má být lehčí a má mít pod kapotou výkonnější motory. A samozřejmě se mluvilo o sportovním a dynamickém vzhledu.

První náznak, jak by třetí TT mělo vypadat, Audi prezentovalo na autosalonu v Detroitu, kde představilo studii Allroad Shooting Brake (na fotce).

Koncept Audi allroad shooting brake.


Především modernizovanou příď s tradiční maskou chladiče bychom měli na novém kupé jistě najít. Lišit by se příliš neměl ani interiér. 

S další indicií Audi přichází právě teď. Necelé dva týdny před premiérou automobilka ukázala první oficiální skici, které naznačují, že radikální posun ve vzhledu čekat nemáme. Kompaktní sportovní vůz si ponechá svou charakteristickou stavbu.

Skica nového Audi TT.


O technice zatím nevíme vůbec nic, Audi podrobnosti drží v tajnosti. Prozradilo jen, že na přání budou k dispozici chytré světlomety s technologií Matrix LED a že v kabině nenajdeme obrazovku multimediálního systému obligátně umístěnou na středovém panelu palubní desky. Výrobce našel pro displej místo v kapličce za volantem, kde jsou normálně umístěny "budíky". U Audi tomuto řešení říkají "virtuální kokpit.

Nové Audi TT.


Víc informací se jistě dozvíme současně s odhalením vozu na ženevském autosalonu.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů