Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Změny v modelové řadě Yeti, Citigo a Superb

Nové modely
Karel Směšný | 07.01.2013
foto: škoda
Škoda vstupuje do nového roku s několika novinkami v nabídce modelových řad Yeti, Superb a Citigo pro český trh.
„S příchodem nového roku přišla Škoda s několika novinkami. U Škody Yeti je v nabídce kombinace jednotky 1,4 TSI/90 kW s automatickou sedmistupňovou převodovkou DSG. K dispozici bude ve výbavových stupních Ambition (od 549 900 Kč), Elegance (od 582 900 Kč) a s cenou 674 900 Kč se stane také novou základní motorizací pro vrcholnou výbavu Laurin & Klement.
Nabídku akčního modelu Škoda Yeti Trumf nově doplní motor 1,4 TSI/90 kW. Ve výbavě Active Trumf bude tato výkonná motorizace k dispozici od 373 900 Kč, resp. od 528 900 Kč jako Ambition Trumf ve verzi s automatickou převodovkou.
Novinku připravila Škoda také pro zájemce o Superb. Nabídka akčních modelů ŠKODA Superb Drive bude nově ve všech výbavových verzích rozšířena o paket Drive Plus, který bude k dispozici bez příplatku. Zákaznická výhoda činí cca 63 400 Kč.
Pro verzi Active přinese bi-xenonové světlomety s funkcí AFS, ostřikovače světlometů, dešťový senzor, přední mlhové světlomety s Corner funkcí a multifunkční displej Maxi DOT, signalizaci vzdálenosti při parkování vzadu, vyhřívání předních sedadel, manuálně nastavitelné bederní opěrky vpředu a plnohodnotné rezervní kolo.
Výbavu modelu Ambition obohatí paket Drive Plus o vyhřívání předních a zadních sedadel, vkládané tkané koberce, a síťový program pro liftback, resp. elektrické ovládání dveří zavazadlového prostoru pro kombi. Nebude chybět příprava pro telefon GSM II s Bluetooth, displej Maxi DOT a neplnohodnotné rezervní kolo. Výbavová verze Elegance s balíčkem Drive Plus pak nabízí interiér Emory v kombinaci kůže, umělé kůže a Alcantary, zadní loketní opěrku s držákem nápojů, stínící rola pro zadní skla, vyhřívané čelní sklo a ocelové rezervní kolo (neplnohodnotné). Součástí všech paketů je také zvedák vozu a klíč na kola.
Od nového roku také dochází k úpravám cen vybraných prvků standardních a volitelných výbav napříč modelovými řadami. Například příplatek pro barvy z nabídky zvláštního lakování je nově sjednocen na 5 000 Kč pro modely Fabia a Roomster, respektive 6 000 Kč pro modely Yeti a Superb. U posledně jmenovaných modelů dojde také k úpravě ceny provedení s pohonem všech kol či dvouspojkovou automatickou převodovkou DSG o 4 000 Kč. Ve standardní výbavě však bude vždy systém monitorování tlaku v pneumatikách (TPM) a asistent rozjezdu do kopce (HHC).
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů