Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Třídveřové Hyundai i30 na trhu

Nové modely
Karel Směšný | 23.01.2013
foto: Hyundai
Základní verzi nové třídvéřové i30 ENTRY je možné pořídit za 279 990,- Kč. Cena třídvéřové i30 ve verzi TRIKOLOR začíná na 309 990,- Kč.

Díky sportovnímu designu zaujme především mladší generaci řidičů. Skloněný pás bočních oken s hranatější siluetou a delší dveře dodávají vozu dynamičtější profil.

Šestiúhelníkovou masku chladiče Hyundai zdůrazňuje nová černá mřížka se síťovou strukturou a středová lišta. Po stranách masky chladiče jsou nové mlhové světlomety tvořené kruhovými zdroji světla ve spojení s pásy diod LED pro denní svícení. Síťovou strukturu mají také výplně přídavných otvorů pro přívod vzduchu a design přídě dotváří nově tvarovaný nižší nárazník. Vzadu je přepracovaná spodní část nárazníku, LED zadní světla a nové horizontálně tvarované mlhové světlomety. Toto řešení společně s černou spodní částí nárazníku má vytvářet u zadní partie dojem širšího a sportovnějšího vzhledu. V nabídce jsou 16“ kola z lehké slitiny. K dispozici je i nová barevná kombinace interiéru s oranžovým stehováním na volantu, hlavici řadicí páky a loketních opěrkách ve výplních dveří.

Nová generace i30 bude nabízena s výběrem šesti motorů v kombinaci s šestistupňovými mechanickými a samočinnými převodovkami. Vrcholem palety motorů je vznětový motor „U-II“ 1,6 litru, který dosahuje nejvyššího výkonu 94 kW (128 k) s emisemi CO2 97 g/km.

Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů