Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Suzuki Jimny prošlo lehkou modernizací

Aktuality
Karel Směšný | 07.01.2015
Malý terénní vůz dostal do modelového roku 2015 několik vylepšení. Nic zásadního se ale nezměnilo.

Výrobce rozšířil škálu nabízených variant, aby bylo možné vůz nabídnout za nižší cenu. V nabídce nadále zůstává jediná pohonná jednotka, a to zážehový čtyřválec 1.3 VVT s výkonem 62,5 kW. Nově se do výbavy dostává automatická převodovka.

Dosud se Suzuki Jimny na českém trhu nabízel v jediné specifikaci JLX, jíž nově odpovídá prostřední úroveň výbavy Comfort. Ta zahrnuje klimatizaci, vyhřívaná sedadla a vnější zpětná zrcátka, autorádio a z designových doplňků například kryt rezervního kola.

Novinkou v nabídce Suzuki Jimny je základní provedení Suzuki Jimny Club za cenu od 396.900 Kč, na opačném konci potom stojí varianta Style obohacená například o patnáctipalcová litá kola, kryt rezervy lakovaný v barvě karoserie, stříbrnočerné střešní ližiny, mlhové světlomety, zatmavená okna, chromované vnitřní kliky dveří a kůži na volantu či čalounění sedadel. Za vrcholné provedení si automobilka žádá 429.900 Kč.

Suzuki Jimny pro modelový rok 2015 dostalo nový přístrojový štít a volant, sedadla dostala odlišné čalounění a vybírat lze z nových barev karoserie – stříbrné Premium Steel Silver, zelené Cool Khaki a hnědé Bison Brown Pearl Metallic. Novinkou je také elektronický stabilizační systém ESC, monitorování tlaku v pneumatikách TPMS a ukazatel řazení rychlostních stupňů pro úspornou jízdu.

Hodnocení článku
1.5 z 5 (30%)
Hodnoceno: 2x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů