Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Seat Ateca FR bude krasavec

Aktuality
František Mašek | 08.04.2017
V květnu se představí poprvé naživo, ale objednat si ho můžete už za týden. Mrkněte na fotky.

Nejnovější verze modelové řady Ateca s názvem FR oslaví premiéru na mezinárodním autosalonu v Barceloně (AUTOMOBILE BARCELONA) ve dnech 11. až 21. května 2017.

Aby tohle auto designeři odlišili, nemuseli se nijak moc snažit. Přidali logo FR na přídi a zádi, černé podélné střešní nosiče a ozdobné lišty oken. Maska chladiče dostala černou mřížku v originálním designu, jakož i nárazník FR, jehož spodní část má stejnou barvu jako karoserie. Jiné jsou i LED mlhovky.

FR se kromě toho odlišuje při pohledu z profilu 19“ koly s pneumatikami 245/40 R 19 a také podběhy kol a bočními prahy v barvě karoserie, které jsou doplněny hliníkovými ozdobnými lištami. Zadní okno je rámováno černými prvky po stranách a střešním spoilerem, který má barvu karoserie. Zadní nárazník je rovněž v barvě karoserie. Po otevření předních dveří okamžitě padnou do oka hliníkové prahové lišty s logem FR. Logo zdobí rovněž multifunkční sportovní volant obšitý kůží s leskle černými ozdobnými prvky. Sériová výbava zahrnuje sportovní sedadla čalouněná materiálem Alcantara® a hliníkové pedály. Alternativně mohou být sedadla čalouněna kůží. Červené prošívání najdeme na volantu a sedadlech, případně i na hlavici řadicí páky. V interiéru pořeší několik černých detailů, jako jsou například černé čalounění stropu a výplně dveří.

Ateca FR bude nabízena se zážehovými a vznětovými motory EU6 o výkonu od 150 k do 190 k v kombinaci s mechanickou převodovkou nebo s převodovkou DSG. Na výběr bude rovněž varianta s pohonem všech kol. Zákazníci si mohou objednat také adaptivní regulaci podvozku DCC a progresivní řízení.
Hodnocení článku
4.0 z 5 (80%)
Hodnoceno: 1x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů