Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Renault: další informace o novém traficu

Aktuality
Karel Směšný | 16.04.2014
Zahájení prodeje nové generace traficu i sesterského Opelu Vivaro je naplánována na léto tohoto roku.

Exteriéry obou vozů se liší pouze v několika detailech, například odlišném designu nárazníků a znaky obou automobilek. V základní výbavě obou dodávek by nemělo chybět elektrické ovládání oken a zpětných zrcátek, manuální klimatizace nebo palubní počítač. Ve vyšších verzích bude Renault nabízet mimo jiné multimediální systém R-Link, navigaci, hlasové ovládání, bezklíčové odemykání, zamykání a startování nebo parkovací senzory. Kolem pracoviště řidiče se nachází celá řada odkládacích prostor a přihrádek, největší z nich o objemu 54 litrů se nachází pod sedadlem spolujezdce.

Výrobce uvádí, že do prodloužené varianty karoserie je možné naložit předmět o délce až 4,15 m (u standardní verze je to 3,75 m). Díky bočním posuvným dveřím, které mohou být buď na pravé, nebo obou stranách vozu, bude možné naložit europaletu.

Pod kapotu se dostane pouze dieselová šestnáctistovka ve čtyřech výkonových stupních, přičemž kombinovaná spotřeba se má pohybovat v rozmezí 5,7 až 6,1 l/100 km. K dispozici bude systém Start/Stop, poslední dvě výkonnější verze (120 a 140 koní) budou přeplňovány dvěma turbodmychadly.

Nová generace traficu se bude vyrábět ve francouzském Sandouville. Na kolik si jej bude Renault cenit, zatím nevíme, další informace se dají očekávat v nejbližších několika týdnech.

Hodnocení článku
3.5 z 5 (70%)
Hodnoceno: 2x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů