Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Peugeot nyní nabízí verze 4x4 i pro osobní verze užitkových vozů

Nové modely
Karel Směšný | 11.03.2013
Peugeot rozšiřuje nabídku v oblasti vozů s pohonem 4x4, jejichž přestavby zajišťuje alsaská firma Dangel. Na trh přichází Peugeot Expert Tepee 4x4 a Peugeot Boxer Minibus 4x4.

Francouzská firma Dangel za svoji více než třicetiletou historii vyrobila přes 34 000 vozů s pohonem 4x4. Jde tak o největšího francouzského výrobce užitkových čtyřkolek. Jednou z více než třiceti zemí, kam vozy ze závodu v alsaském městě Sentheim směřují, je i Česká republika, kde byla nyní nabídka vozů 4x4 rozšířena o osobní verze modelů Expert a Boxer.

Peugeot Expert ve verzi Furgon je zařazen do výrobního programu firmy Dangel už od roku 2008. Nyní mohou zákazníci v ČR kromě krátké a dlouhé varianty užitkového Experta objednávat také osobní verze Tepee 4x4 v šesti až devítimístném provedení.

Peugeot Boxer s pohonem všech kol má zvýšenou světlou výšku. Lze ho použít jako sanitku, kempinkový vůz, pojízdnou dílnu, nebo vůz stavební firmy. Novinka Boxer Minibus 4x4 dokáže přepravovat až devět osob. Bez ohledu na rozvor jsou k dispozici tři verze Dangel: Endurance, Performance a Extrême.
Osobní verze užitkových vozů v provedení 4x4 jsou v prodeji od března 2013.
Peugeot Partner 4x4 nabídne od května možnost objednání doplňku ESP. Společnost Dangel ve spolupráci s firmou Bosch nedávno dokončily vývoj modifikace softwaru a lze tedy zahájit výrobu (zatím pouze ve spojení s úrovní pohonu 4x4 Endurance).

Hodnocení článku
3.0 z 5 (60%)
Hodnoceno: 1x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
Pepe, 11.03.2013 14:29
...no jasně, že cena. Za takovouhle srandu si dle mých info řeknou o nějakých 180tKč. Samosebou bez DPH. Tu informaci mám starou několik měsíců, ale jestli se nevrátí zpátky na zem, tak takových přestaveb moc neuskuteční. Každej radši půjde jinam...
vstoupit do diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů