Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Omlazený Renault Koleos: cena startuje na 704.900 Kč

Nové modely
Karel Směšný | 23.07.2013
Na domácím trhu zažívá svou premiéru faceliftovaná verze Renaultu Koleos. Přináší pozměněný design a nové technologie.

Jedná se však o decentní změny zejména v přední části, jeho základní podoba zůstala nezměněna. Nová jsou diodová směrová světla ve zpětných zrcátkách.
Koleos je nyní vybaven novým multimediálním systémem Renault R-Link s dotykovou obrazovkou o úhlopříčce 7 palců. Tento systém zahrnuje řadu funkcí dostupných ve 26 světových jazycích. Mezi ně patří například navigace, rádio, telefonování s Bluetooth® a audiostreaming, možnost připojení přenosných zařízení.
Své místo si v omlazeném Koleosu našel také nový systém sledování mrtvého úhlu (Blind Spot Warning), dostupný od výbavové verze Privilege. Za příplatek 10.100 Kč vám parkování ulehčí parkovací kamera spolu s předním a zadním parkovacím asistentem, která poskytuje obraz v reálném čase, jenž je zobrazen na displeji systému R-Link. Nechybí hands-free karta, asistent při rozjezdu do svahu (Hill Start Assist), systém kontroly rychlosti při prudkém klesání a audiosystém Bose.

A jak je na tom Koleos s bezpečností? Posádku má při nehodě ochránit 6 airbagů, bezpečnostní pásy s omezovači napínací síly pro přední a zadní krajní sedadla, předepínače bezpečnostních pásů na předních sedadlech, s upevněním dětských autosedaček pomůže systém Isofix.

Nejlevnější verzi Dynamique s dvoulitrovým turbodieselem dCi o výkonu 150 koní u nás pořídíte od 704.900 Kč. Vrcholná verze Privilege s rovněž dvoulitrovým dieselem, ale s výkonem 175 koňských sil, vás bude stát 829.900 Kč.

Hodnocení článku
5.0 z 5 (100%)
Hodnoceno: 3x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů