Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Ocenění International Pick-Up Award 2013 pro Ford Ranger

Aktuality
Karel Směšný | 08.11.2012
foto: Ford
Nový Ford Ranger zvítězil v anketě „International Pick-Up Award 2013“, ceně pro nejlepší pick-up, kterou uděluje stejná porota jako titul „Mezinárodní dodávka roku“.

Nový Ranger prověřil během testování tým odborníků v areálu Millbrook Proving Ground ve Velké Británii. Cenu předal zástupcům Fordu předseda poroty Pieter Wieman. Stalo se tak během veletrhu Fleet Transport EXPO 12 v irském Dublinu.

Nový Ranger je k mání se třemi různými druhy karoserie: Single Cab, Super Cab a Double Cab. Pod kapotou může mít jeden ze dvou vznětových motorů Duratorq TDCi a vyrábí se ve variantách 4x2 i 4x4.

Ranger je nový od prvního do posledního šroubku. Uveze více nákladu než v minulosti a podle zástupců automobilky utáhne těžší přívěs než kterýkoliv konkurent. Zajímavostí je, že Ranger byl jako první pick-up v historii byl oceněn pěti hvězdičkami od organizace Euro NCAP, která posuzuje bezpečnost automobilů.

Ford již letos získal titul „International Van of the Year 2013“ (Mezinárodní dodávka roku 2013), který byl udělen novému Transitu Custom. Zážehový motor 1.0 EcoBoost byl zase vyhlášen nejlepším motorem roku 2012 v anketě „International Engine of the Year“.

Hodnocení článku
2.7 z 5 (54%)
Hodnoceno: 3x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů