Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Nová Dacia Duster zná své ceny

Nové modely
Karel Směšný | 23.10.2013
foto: Renault ČR
Základní výbava Access se zážehovou 1.6 16V a pohonem předních kol začíná na částce 249 tis. Kč, první diesel 1.5 dCi pořídíte za 299.900 Kč a pokud chcete pohon 4x4, připravte si v případě benzínové motorizace 314.900 Kč.

Design exteriéru byl v automobilce zmodernizován tak, aby zvýraznil jeho všestranný styl. Interiér se úplně změnil, přibyla nová palubní deska a čalounění.
Duster podle vyjádření importéra nyní nabízí více výbavy za stejnou cenu: konkrétně můžeme zmínit nový systém Dacia MEDIA NAV, tempomat s omezovačem rychlosti, zadní parkovací senzory, systém elektronické kontroly stability (ESC) a lepší variabilitu interiéru.
Nový benzínový motor TCe 125 snižuje spotřebu a emise CO2, kdy spotřeba činí 6,0 l /100 km. Tento motor může pohánět pouze přední kola (nedodává se se čtyřkolkou) a jeho cena začíná na 314.900 Kč. Na inovovaný duster dostanete standardní záruku tři roky nebo 100 000 km.

Vzhled modelu s pohonem 4x4

Modernizovaná přední část: součástí přepracované masky chladiče zdobené dvěma chromovanými pruhy je nová snížená mřížka vstupu vzduchu a nové světlomety s dvojitou optikou se světly pro denní svícení.

TIP: Dacia Duster Blackstorm: nová speciální edice

Nové střešní nosiče s označením Duster s děrovanými podpěrami zdůrazňují SUV charakter vozu. Profil nové Dacie Duster je zvýrazněn novými 16palcovými slitinovými ráfky v odstínu „Dark Metal“ spojenými s pneumatikami „Mud and Snow“.
Chromované světlomety na zadní části připomínají stylistické prvky přední části vozidla. Chromovaná koncovka výfuku a nové označení „4WD“ doplňují modernizovaný styl vnějšku vozidla.

Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů