Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Multimediální centrum do auta za 10 000 Kč

Aktuality
Michal Štengl | 10.02.2016
další 4 fotky
foto: Michal Štengl
Na český trh vstoupila nová značka Wodasound, která nabízí cenově dostupné bohatě vybavená multimediální zařízení do automobilů.


Kdo si chce dnes do automobilu pořídit multimediální centrum s velkým dotykovým displejem a navigací, čekají ho obvykle výdaje v řádu desítek tisíc korun. A to jak v případě, že si chce infoteinment systém objednat již při koupi nového automobilu, tak i do staršího automobilu. Většinou je totiž odkázán jen na pár značkových výrobců, kteří si za tato zařízení nechají zaplatit. Navíc do některých starších aut si takové moderní zařízení nemůžete ani objednat.

Značka Wodasound nabízí ucelenou řadu univerzálních multifunkčních autorádií o velikosti 1 DIN nebo 2 DIN, kterou je možné namontovat do většiny nových, ale i starších automobilů. V případě rozměru 1 DIN jsou nabízeny dva základní modely lišící se jen designem a operačním systémem (Windows a Android), v rozměru 2 DIN si mohou zájemci vybírat mezi devíti typy lišícími se velikostí dotykového displeje (od 6,2 do 7“), funkčním vybavením i použitým operačním systémem.

Do řady 1 DIN rádií patří i typ Wodasound 9027DVD 7“. Na první pohled se tváří jako klasické autorádio, má dokonce i odnímatelný čelní panel. Ve skutečnosti jde ale o bohatě vybavené multimediální centrum pracující s operačním systémem Windows CE 6.0 a výsuvným sedmipalcovým dotykovým HD displejem s rozlišením 800 x 480 px.

Velkou předností tohoto zařízení je bohaté funkční vybavení. Vedle klasického rádia (používá špičkový čip Philips) je přístroj vybavený DVD mechanikou s vysoce kvalitní optikou HITACHI pro přehrávání filmů či hudby. Jednotka přehraje dnes většinu známých audio i video souborů, a to včetně titulků. Písničky nebo filmy lze ale pouštět i z USB disku nebo paměťové karty typu SD/MMC (až o velikosti 32 GB). Nechybí ani podpora MP3 přehrávače iPod. Přístroj umí i přehrát hudbu z mobilu (audiostreaming), samozřejmostí je i klasické hands-free, přičemž přístroj si sám po spárování načte kontakty z vašeho telefonu.

Přístroj je vybavený GPS navigací iGo s podrobnými mapovými podklady České republiky, mapy dalších evropských zemí lze dohrát podle potřeb. Součástí balení je dálkový ovladač a příprava pro ovládání tlačítky na volantu. K přístroji můžete připojit parkovací kameru, kterou nyní dostanete v rámci akce zdarma, nebo přídavné LCD monitory, které se obvykle upevňuji na zadní stranu hlavových opěrek předních sedadel.

Každého potěší i skutečnost, že veškeré ovládání včetně hlasové navigace komunikuje v
českém jazyce. Doporučená cena přístroje Wodasound 9027DVD7“ je 9490 Kč.


Hodnocení článku
3.5 z 5 (70%)
Hodnoceno: 4x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
Jana Bratanova, 22.10.2018 13:37
Dobrý den
chtěla bych se zeptat jaký systém je na konec nejlepší
kdyz nezalezi na cene a na systemu telefonu
Neco malo jsem nasla /smazáno admin/a poprve slyslela o systemu WinCE
Jaky je tedy nej a proc by jste ho zvolili
děkuji
vstoupit do diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů