Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Módní policie TipCars.com hodnotí Lamborghini Aventador

Naše téma
Redakce TipCars.com | 16.04.2015
foto: Karel Směšný
Jak hodnotí fotografický úlovek našeho čtenáře tým módní policie v dalším pokračování seriálu?

Eva Srpová (motoristická novinářka)
... který tak okázale dává najevo celému světu, kdo v něm jezdí a jak moc mu záleží na tom, co si o něm okolí myslí. Každému šťastlivci s pohádkově bohatým bankovním kontem ze srdce přeji, aby si ho užíval, jak uzná za vhodné. Když mu ale ze všeho nejvíc dělá potěšení budit v hloupých lidech závist a neváhá si Aventador (už tak dost exhibicionistické auto) kvůli tomu vykoupat ve zlatě, vypovídá to hlavně o tom, že definitivně ztratil nadhled.

Michal Borský (motoristický novinář se zaměřením na testy nových a ojetých automobilů):
S touhou pozlatit si kdejakou mrzkou Audi Q7 či BMW X6 se vcelku pravidelně setkáváme i v našich nevkusných podmínkách, stejný počin realizovaný na Lamborghini Aventador však nepostrádá nádech bizarního entuziasmu a leccos vypovídá o naprosté bohorovnosti majitele tím spíš, že jde podle všeho o odstín skutečně třpytivý. Prostě něco ve stylu "kdo z vás na to má?"

Slavomír Stýblo (automobilový konstruktér):
Tak já na tom nic špatného nevidím. Já bych chtěl Ferrari také v červené. Jo pardon, já si hned nevšiml. Řeč je o tom Lamborghini, že ano? No, tak když máte v Miami jenom Volkswagena, tak ho musíte alespoň nějak extravagantně obléci. Snad to má 24 karátů, jinak je to trapas!

Hodnocení článku
4.5 z 5 (90%)
Hodnoceno: 10x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
Reno, 16.04.2015 08:04
Kolega se před časem vrátil z USA, v Miami si půjčili na tři dny Vette Z06. Říkal, že Aventadory tam potkávali tak tři denně, že se ani Dubai nechytá:)
brin, 20.04.2015 16:16
Když se mu to líbí, ať si to užívá. Mě je to tak nějak úplně jedno.
vstoupit do diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů