Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Lexus RX nyní s paketem EXTRA

Aktuality
Karel Směšný | 19.05.2014
Nový paket kombinuje originální příslušenství Lexus a finanční bonus, zákazníci jej mohou využít do konce června tohoto roku.

Limitovaná nabídka Lexusu RX s paketem Extra zahrnuje druhou sadu originálních disků Lexus z lehké slitiny, sady zimních pneumatik a nového produktu pro ochranu laku karoserie, vnitřních textilií a litých kol – Lexus ProTect.

Paket Extra lze kombinovat se všemi motorizacemi a stupni výbav modelu RX. Limitovaná nabídka je platná pro vozy objednané do 30. 6. 2014.
Ochranný prostředek Lexus ProTect původně vyvinula americká NASA jako ochranný plášť pro parabolické antény vesmírných satelitů. U Lexusu se jedná o produkt pro ochranu karoserie na křemíkové bázi, který přilne k molekulární struktuře laku. Zpevněný povrch karoserie se potom méně špiní a lépe odolává nepříznivým vnějším vlivům. Podle automobilky má odolat teplotě více než 400° C a zabránit tak usazování rozpálených prachových částic z brzdového obložení na litých kolech.

Tkaniny a textilie pro změnu chrání teflon, který na ošetřeném čalounění vozu v interiéru i zavazadlovém prostoru vytvoří tenký film, z jehož povrchu lze nečistoty setřít bez zanechání skvrn. Podle Lexusu má být exteriér i interiér vozu jedním ošetřením chráněn po dobu celých pěti let.

Třetí generace Lexusu RX je v nabídce s pohonem všech nebo jen předních kol, s benzínovým motorem 3,5 l V6 (RX 350), případně s jeho kombinací s hybridním ústrojím Lexus Hybrid Drive, ten zahrnuje dva elektromotory o celkovém výkonu 299 koní.

Suzuki zase v rámci akčních slev zlevnilo svůj model swift a obohatilo jeho výbavu. Více se dočtete zde.

Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů