Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Leona Gyöngyösi: Poutám se za všech okolností

Naše téma
František Mašek | 06.04.2017
další 3 fotky
Česká Beyoncé a gospelová zpěvačka Leona Gyöngyösi (31) si prožila ošklivou bouračku, po které přehodnotila své životní priority.
V kolika letech jste si udělala řidičský průkaz?

Chvíli před osmnáctými narozeninami v Praze a bylo to hned napoprvé. Jela jsem starou felicií.

Jaké bylo vaše první auto?

Udělala jsem si radost a koupila si škodu octavii. Nicméně jsem auto brzy prodala, protože jsem měla v práci, kdy jsem pracovala jako produkční, služební, také octavii, ale lepší. Pak jsem byla oslovena kamarádem, který vlastní půjčovnu luxusních aut 87RENT, že bych od nich mohla dostat auto škoda monte carlo fabie v rámci sponzorského daru.

Jste s tímto autem spokojená?

Velice, protože design uvnitř navrhli, jak jsem si řekla. Vybrala jsem si červeno-černý interiér. Prostě dámský sporťák. V tomto autě se cítím bezpečně a na škodovky nedám dopustit.

Co uvnitř nesmí chybět?

Lesk na rty, parfém a kvalitní hudba. Mám ji na USB a vždy si v autě zpívám, jelikož v něm trávím nejvíce času. Jediné, na co zapomínám, jsou papíry. Spoléhám na to, že ženská vždycky všechno ukecá.

Už jste to někdy musela ukecat?

Na autě mám svoji fotografii, pod níž je uvedeno zpěvačka Leona Gyöngyösi a logo firmy, která mi ho darovala. Takže policisté už vědí, že zpívám a zatím jsem nikdy žádnou pokutu neplatila. Naopak se ptali, jestli jim přijdu zazpívat na stanici. Byli vtipní. Potkávám jen samé mladé policisty a musím říct, že mužský v uniformě je strašně sexy.

Měla jste někdy nehodu?

Ano, stalo se to v Praze na křižovatce ve Vysočanech asi před čtyřmi lety, ale nebyla jsem řidička. Byla jsem spolujezdec. Měli jsme zelenou, ale zboku projelo auto na červenou a narazilo do nás. Víc nevím. Byla jsem v šoku. Probudila jsem se z bezvědomí až v nemocnici Na Bulovce. Měla jsem silný otřes mozku, pochroumanou páteř a ruku. Stáli nade mnou andělé strážní, protože jsem nebyla připoutaná a jakoby nějaké znamení mi řeklo, skloň se do klubíčka a v tu chvíli vystřelil airbag. Kdybych to neudělala, zlomilo by mi to vaz. Tehdy jsem si uvědomila své skutečné životní priority. Nyní se všude poutám, i když jedu jen pár metrů.

Jaká jste řidička?

Myslím si, že jsem dobrý řidič, obzvláště, když jsem matka a vozím svého syna. Dávám si pozor, ale na druhou stranu, mám ráda i rychlou jízdu, baví mě troubit a občas si i zanadávám za volantem. Před pár lety se mi stalo, že do mě zepředu bouchnul muž. Místo, aby se rozjel dopředu, dal zpátečku. Vylezla jsem a křičela na něj, že když neumí řídit, ať si za volant nesedá. Jsem horká krev. Sepsali jsme protokol a pak mi poslal ještě omluvný dopis. Jezdím často. I když mám cestu jen kousek od domova, vždy jedu autem. Řídím už od 18 let.

Kolik najezdíte za rok?

Mohu to říct přesně, protože auto, které jsem dostala před rokem, má najeto přes 30 000 km. Teď už mám auto opět nové a za 2 měsíce jsem stihla najet 7000 km.

Kde jste byla autem nejdál?

Asi na Slovinsku v Ljublani.

O auto se staráte sama?

Upřímně? Smíííích. Raději to přenechám odborníkům a od firmy, která mi auto darovala, mám veškeré služby zdarma, kdyby se cokoli stalo. Pokud jde o úklid interiéru a zevnějšku mého auta, tak si ráda čas najdu na to sama, je to způsob relaxace a nebo si v tom také libuje můj přítel, aby mi udělal radost.

Měla jste někdy problém, že jste musela volat asistenční službu?

Jednou jsem píchla kolo a místo asistenční službě jsem volala kamarádům. Sama si kolo nedokážu vyměnit. Nicméně kdyby kamarádi nemohli, určitě bych na asistenční službu zavolala.

Máte nějaké vysněné auto, které byste si jednou ráda pořídila?

Range Rover, menšího v hnědozlaté barvě. Vím, že ho jednou budu mít. Zatím ale investuji do vlastního bydlení, které má teď přednost.

Vizitka:
-Narodila se 21.11. 1985 v České Lípě.
-Moderovala hudební pořad Eso s Terezou Pergnerovou v 9-ti letech.
-Ve 12-ti letech moderovala dětský pořad Marmeláda po Lucii Vondráčkové.
-Vystudovala Konzervatoř Jaroslava Ježka v Praze a zahradní architekturu.
-Byla členkou kapely New Golden Kids.
-Vychovává šestiletého syna Nicolase. Jejím přítelem je slovenský podnikatel Peter Chalupka.
-Má svůj vlastní projekt Gospel Night a vystupuje v kostelech a kaplích po ČR i mimo.
-Je tváří španělských parfémů Daniel Josier pro ČR.

Foto: archiv Leony Gyöngyösi
Hodnocení článku
4.3 z 5 (86%)
Hodnoceno: 6x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů