Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Kia vyšetřuje požár modelu Cee'd

Aktuality
TZS | 06.12.2006
další 3 fotky
foto: km77.om
Teprve od pátku se na slovenském trhu oficiálně prodávají automobily Kia Cee'd, jejichž výroba nedávno začala v žilinské továrně. A hned v pátek jedno z těchto vozidel zcela shořelo na dálnici mezi Bratislavou a Sencem.

Podle bratislavské policejní mluvčí, nebyla příčinou požáru ani autonehoda, ani vozidlo nikdo úmyslně nepodpálil. Podle mluvčího výrobního závodu Kia v Žilině však "určitě nejde o systémovou chybu na vozidle". Přesto se odborníci automobilky snaží zjistit příčinu požáru a případně přijmout opatření, aby se nehoda neopakovala.
Fotografie požáru vozu Kia Cee'd zveřejnilo zpravodajství auto.sme.sk.

TIP: Vůz Kia ze Žiliny bude v Česku stát 340 tisíc

Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
Máca, 07.12.2006 09:21
No to byl humbuk, jak to bude skvělé auto, za ty peníze. A 7 letá záruka k tomu... No a pak to takhle dopadne.
Vládík, 07.12.2006 14:25
Špatný kus na začátku výroby, souhra nepříznivých okolností, neodhalené poškození nějaké části elektroinstalace a kdo ví co
ještě to mohlo způsobit? Až jich shoří víc, budu si myslet, že to bude chyba konstrukce. Zatím si to nemyslím. Navíc na mě KIA Žilina
působí dost hi tec - nejsou to amatéři... .
Ráďa, 07.12.2006 15:20
To auto se mi zatím ale celkem líbí. Ale jak souhra nepříznivých okolností? Vše se má dimenzovat tak, aby se za ŽÁDNÝCH okolností a ještě s rezervou nic nestalo. Jde vidět jak se v dnešní době všecko nastavuje jen o chloupek víc než je nutnost a jak hafo moderních věcí není tak zcela odzkoušených. Nezapomenu jak známému blbnul na P306 centrál, když jsme parkovali u drátu vysokého napětí. Nemyslím si, že Kia je proto horší než Focus / Golf a jiné pseudovozíčky. Jen to ukazuje kam ty dnešní auta obecně spějí. ...Na Saabu 900 nebo na Méďovi W123 se najezdil klidně milion km a všecko vydrřelo pracovat na jedničku a nikdo se v tom nemusel bastlit a servis už vůbec ne.
gld, 15.12.2006 16:32
To je možné, že sa staré autá kazili menej ale ak aj nejaky 30-rocny mercedes pri testovani zhorel, spomenie si na to dakto?
vstoupit do diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů