Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Hlavní taháky Toyoty v Ženevě: Auris Touring Sports a RAV4

Nové modely
Karel Směšný | 04.02.2013
foto: Toyota
Na ženevském autosalonu proběhne světová premiéra modelu Auris Touring Sports, premiéra nové Toyoty RAV4 na evropském autosalonu, světová premiéra konceptu FT-86 Open s otevřenou karoserií a světová premiéra konceptu TOYOTA i-ROAD.

Auris Touring Sports
Po předpremiéře na autosalonu v Paříži se ve světové premiéře objeví na letošním ženevském autosalonu model Auris Touring Sports. Budou oznámeny i kompletní technické specifikace, rozměry a údaje o výkonech. Model by se mohl stát novým etalonem v segmentu kombi nižší střední třídy. Premiéru nového modelu Auris Touring Sports bude doprovázet jedna designová studie – Auris Touring Sports ´Black´.

RAV4
Čtvrtá generace modelu Toyota RAV4, která se poprvé představí v rámci evropských autosalonů, nyní klade větší důraz na rodinné využití ze strany zájemců o vůz této kategorie, ovšem bez kompromisů v základních atributech tohoto modelu. Nová RAV4 nabízí zajímavější stylistické provedení, přepracovaný design interiéru, slibuje hospodárnější provoz a vylepšení soustavy stálého pohonu všech kol. Premiéru nové Toyoty RAV4 podpoří dvě designové studie – RAV4 ‘Premium’ a RAV4 ‘Adventure’.

Koncept FT-86 Open
Koncept Toyota FT-86 Open s otevřenou karoserií je atraktivním předobrazem možné budoucí varianty mnohokrát oceněného sportovního modelu GT86. Koncept byl vytvořen s cílem zjistit reakce možných zájemců v době, kdy probíhají technická hodnocení prototypu.

TOYOTA i-ROAD
TOYOTA i-ROAD je kompaktní koncept z kategorie osobní mobility, umožňující zábavnou, rychlou a hospodárnou přepravu dvojice osob po městě, bez produkce škodlivých emisí.

Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů