Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Celeste Buckingham - auta se nebojím

Naše téma
František Mašek | 08.04.2014
foto: FTV Prima
Zpěvačka Celeste Buckingham (18) žila v Americe, a proto řídí auto už od šestnácti let.

Jaká jste řidička?
Jsem trpělivá, dávám pozor, ale nejezdím příliš pomalu. Nebojím se auta jako některé dívky v mém věku. Své auto znám a cítím se v něm pohodlně. Moje rodiče mi svěřují mladší sestru, protože vědí, že jsem dobrá řidička. Jen na Slovensku jsem si řidičský průkaz ještě nevyřídila, protože jsem auto zatím nepotřebovala. Všude mě vozí manager.

A co když někam pospícháte?
Tak to umím šlápnout na plyn, ale pořád si dávám pozor. Řízení je práce.

Co Vás za volantem nejvíce rozčiluje?
Lidé, kteří jezdí velmi pomalu a hlavně lidé, kteří si nevšímají druhých aut. To je opravdu nebezpečné i pro druhé. Takovým lidem by neměli vůbec vydávat řidičský průkaz.

Máte řidičský průkaz jen na osobní auto?
Ano, mám, ale hodlám si udělat řidičský průkaz i na motorku. Bohužel rodiče z toho nejsou moc nadšení.

Kolik aut jste za svůj život vystřídala?
Zatím mám stále svoje první auto. Je to starší honda, kterou mi pomohl koupit tatínek. Neměla jsem v té době moc peněz. V Americe je honda velice populární, protože se jedná o kvalitní auto. Navíc vůbec nežere, neplatím za benzín prakticky nic. Až si budu chtít koupit nové auto, tak si koupím hodně podobné.

Chystáte ve svém autě nějakou změnu?
Jediný problém s mým autem je jeho barva – ošklivá tmavě zelená. Nesnáším ji. Ráda bych ho nechala přelakovat. Také si potřebuji nechat nainstalovat propojení telefonu s rádiem a zástrčku na počítač. Na dlouhých cestách potřebuji být ve spojení.

Kam nejdál jste se s autem podívala?
Asi pět hodin jsem jela do Atlanty v Americe a zpět. Řízení mě baví, takže mi nevadí jet daleko. S kamarády letos plánuji cestu z New Yorku do Los Angeles a zpět, což je cesta na několik týdnů. Auto žere málo, takže to vyjde levně. Jen nevím, jestli to zvládnu, když mám tolik pracovních povinností.

Už máte zkušenosti s nějakou nehodou?
Mám, ale nebyla to moje vina. V Nashville jezdí šestnáctiletí mladíci, kteří se předvádějí. Jela jsem do školy a jeden takový mladík dostal v křižovatce hodiny, málem mě zabil. Naštěstí to dobře dopadlo a jeho auto minulo to moje jen o pár centimetrů. Jsem opravdu dobrá řidička, a proto jsem nikdy auto ani nepoškrábala. Máme velmi úzkou garáž, kam dokážu zaparkovat jenom já.

Platila jste někdy nějakou pokutu?
Nikdy. Policie mě zastavila jen jednou, protože viděli mladou řidičku, tak si chtěli zkontrolovat, jestli mám řidičský průkaz. Všechno jsem měla v pořádku, tak mě pustili.

Vizitka:
-Narodila se 3. května 1995 v Curychu, ale celý život prožila na Slovensku.
-Její matka je švýcarského původu a otec je americký lékař, její předci byli také íránského, irského, anglického a ruského původu.
-V současnosti žije v Nashville v Tennessee.
-Je finalistkou druhé řady Česko Slovenské SuperStar.
-Nyní zasedá v porotě Česko Slovenský X Factor.
-V roce 2012 vydala své debutové album Don´t Look Back.

Foto: FTV Prima

Hodnocení článku
3.0 z 5 (60%)
Hodnoceno: 2x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů