Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Brněnský autosalon se blíží. Co představí Hyundai a další automobilky?

Nové modely
Karel Směšný | 22.03.2013
foto: Hyundai
V České republice bude poprvé k vidění model Hyundai Grand Santa Fe, modernizovaná verze modelu ix35, nový Genesis Coupe, Veloster Turbo a soutěžní speciál Hyundai i20 WRC.

Na výstavní ploše 1 125 m² (největší ze všech vystavovatelů) si návštěvníci budou moci prohlédnout i téměř celou modelovou řadu Hyundai nabízenou v České republice a uvidí i originální show robotů z výrobní linky Hyundai Motor Manufacturing Czech v Nošovicích.

Hyundai připravilo pro návštěvníky brněnského autosalonu i řadu dalších aktivit mimo výstavní halu. Na venkovní ploše vyroste „Hyundai Park“ kde budou mít zájemci možnost sami otestovat téměř kompletní modelovou řadu Hyundai, včetně sportovních vozů Genesis Coupe o výkonu 300 koní. Pro návštěvníky autosalonu bude připravena i služba Hyundai „Before Service“, v rámci které si budou moci nechat zdarma zkontrolovat všechny důležité funkce svého vozu.

Brněnský autosalon proběhne od 4. do 8. dubna na brněnském výstavišti. A jaká překvapení si připravily další automobilky?

Jedním z hlavních taháků na stánku značky Land Rover bude nový Range Rover Sport, který dovozce přiveze jen krátce po jeho světové premiéře na autosalonu v New Yorku.

Na veletrhu se opět představí britský výrobce nekompromisních sportovních vozů Radical. Vedle závodního speciálu Radical SR3 bude firma prezentovat především verzi SL (Street Legal), která je určená pro běžný silniční provoz a lze ji bez problémů přihlásit na dopravním inspektorátu.

Hlavním tahákem na stánku Škody Auto bude nová generace modelu Octavia v provedení liftback a také Combi, které mělo světovou výstavní premiéru na začátku března v rámci ženevského autosalonu.

Automobilka Ford Motor si pro letošní ročník Autosalonu připravila rozsáhlou expozici zahrnují deset hlavních modelů mezi osobními a lehkými užitkovými vozy. Nebudou chybět nedávno představené modely Fiesta včetně sportovního provedení ST, Focus ST, SUV Ford Kuga nebo dvojice užitkových modelů Tourneo Custom a Transit Custom.

Hodnocení článku
5.0 z 5 (100%)
Hodnoceno: 1x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů