Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Autosalon Paříž 2014 – fotogalerie novinek

Aktuality
Karel Směšný | 02.10.2014
dalších 50 fotek
Přinášíme vám první ochutnávku novinek, které je možné vidět na letošním ročníku pařížské motorshow.

Pařížský autosalon “Mondial de L’Automobile 2014” si řada automobilek vybrala jako místo pro světovou premiéru nových či modernizovaných modelů. Jedná se o jednu z nejvýznamnějších motoristických akcí tohoto roku.

Volkswagen zde oficiálně odhalí Passat osmé generace, domácí Škoda Auto přiveze mimo jiné novou fabii. Očekávaná novinka z Mladé Boleslavi měří na délku necelé 4 metry (3992 mm) a rozvor náprav činí 2470 mm. Kombík má s ohledem na větší zavazadlový prostor delší zadní převis. Zavazadlový prostor u hatchbacku narostl o 15 litrů na 330. Třetí Fabia se také v nejlehčím provedení vejde do hmotnosti jedné tuny, startuje na hmotnosti 980 kg. V době příchodu na trh se počítá se sedmi pohonnými jednotkami.

Hlavní hvězdou expozice značky Kia je nová generace crossoveru Sorento, premiéru si zde odbude například také nové Suzuki Vitara. Pro švédské Volvo bude velkou událostí vystavení modelu XC90 druhé generace.

Veřejnosti je výstaviště otevřeno od soboty 4. 10. do soboty 19. 10. 2014, denně od od 10 do 20 hodin, ve čtvrtek a pátek potom zavírají až ve 22 hodin.

Ve fotogalerii se můžete podívat na první sérii novinek. Postupně ji budeme aktualizovat.

Hodnocení článku
3.0 z 5 (60%)
Hodnoceno: 1x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů