0
zpět
 

diskuze k tématu: Nissan Micra - hodnocení po devíti letech

kategorie zařazení tématu: japonská vozidla
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pondělí 29.06.2009 15:51, mmoj nazor
recenzia ako - skoro vzdy o nicom, takze mi neda nereagovat, kedze som toto auticko pouzival, motor ten isty, ale nie automat a aj v tom pripade to ma dynamiku skody 120, kto vie, da sa s tym svizne jazdit, tak do dvoch, viac ludi nie je problem vyjst aj strmsi kopec, len treba rozbeh - co som zazil, ze kazdy nevie, takze sa vystupilo a kopec sliapal :D:D ... preto odporucam vacsi motor a v automate duplom, podvozok mi pride ako vynikajuci, pohodlny a zaroven bezpecny, ostry prejazd zakruty nie je problem, nenaklana sa, az na posilnovac, ktory nebol podla mojho gusta a viac mi pride ako "zozenstely", je to male a sikovne auto a ako jediny problem (okrem maleho motora) by som bral hlucnost, otapetovanie je fakt biedne, pocut podvozok, motor, aj vietor - co suvisi asi s rokom vzniku, pri tom, ktore som jazdil boli aj 4 aibagy, takze bezpecnost, no neviem, vraj po facelifte vylepsili aj klietku - beriery ... antikoroznu ochranu na rozdiel do recenzenta by som tak nechvalil - je to lepsie ako u starsich modeloch, ale podvozok mi nepride ako "bomba" chraneny, no a na zaver k nahradnym dielom, tie su fakt predrazene - v autorizovanom servise, inde neviem (mala nehoda, riesena poistka)
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pondělí 29.06.2009 16:41, Dobré auto
Tak před 2 roky jsem tohle auto koupil sestřenici v bazaru. Rok výroby byl 93, byla ta jedna z 1. kulatých Micer , do roku 92 byl předchozí hranatý typ. Vozidlo bylo po 2. majiteli, zakoupeno jako nové v ČR. Okamžitě se stalo majitelovým miláčkem, měla to jako denní přibližovadlo po okolních městech. Poté, co odjela do USA, autíko si zapůjčil její bratr a dodnes ho denně provozuje. Ale ten již podniká výlety po celé ČR a autíko sqěle slouží. Je ale fakt, že sevis nijak nezanedbává. Dodnes žádná koroze (byl nastříkán spodek+dutiny), co vím, tak letos ho čeká výfuk a loni měnil pravý čep. Na to, jaký je to bobek, je to držák. Ale také je pravdou, že jsem viděl hodně Micer v dezolátní stavu včetně koroze.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pondělí 29.06.2009 17:11, je to tak
Je to tak, jak píší oba "předřečníci". Před časem jsem sem psal obsáhlou recenci na micru z r.1996. Litrový motor opravdu jede jen pokud se vytáčí a auto veze jen řidiče. Podvozek na takto malé auto naprosto perfektní, něco jako motokára. Při pohledu do motoru nebo na podvozek vše vypadá konstručně velmi robusní a předimenzované. Náhradní díly si nejsem úplně jist, zda lze tvrdit, že jsou drahé: renovace předních brzd mě přišla na 3000 (s prací) a stejná suma i zadní brzdy. Výměna řemenů nebo tyčky stabilizátorů cca 1000. (výměna v Autotechnikunger). Nadšení mé ženy a jejiích kamarádek z autíčka komického vzhledu enormní
reagovat




Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všechna práva vyhrazena.