0
zpět
 

diskuze k tématu: Hyundai ix35 2.0 CRDi v redakčním testu

kategorie zařazení tématu: korejská vozidla
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 14.07.2010 08:30, Ix35
už jsem s tímto autem najel pár tisíc v silnějším 2.0 dieselu s automatem a: automatická bezestupňová převodovka super, auto je nové, mozna proto spotreba kolem 8-9l, řízení naprosto odtažité, přeposilované, ovládání navigace nic moc intuitivní, sedačky z kůže dost kloužou. Při couvání se kamera zobrazuje do zrcátka (některé navigace pak na panel obrazovky), což je paráda. Kufr stačil na dovolenou ve 4. Takže nejhorší je fakt asi ta odtažitost řízení
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 14.07.2010 11:22, pochvala
Pěkná recenze!
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pátek 16.07.2010 10:33, smrt korejcum
Korejce nemam rad. Teda myslim ty auta. Pripadaji mi prilis...... jak to rict.... No proste mam pocit, ze vsechno zvelicujou. Kdyz v Evrope mate velka svetla, oni musi mit vetsi. Kdyz mate na kapote prolis, oni tam daji dva. A takhle je to se vsim. Na tomhle aute to plati ctyrnasob. Tohle je blaznivejsi nez Mongeovo promitani. Pripada mi to jako nejaka automobilova teorie relativity, ze primky se vlivem gravitace ohybaji.

A souhlasim s tim, ze mam radeji trochu koreni techniky nez plnou hrst designerskych chilli papricek. To rekl autor pekne.
reagovat




Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všechna práva vyhrazena.